29 maj 2016 15:42

29 maj 2016 15:42

Marknad längs byvägen

UNDENÄS: Många aktiviteter

I lördags anordnades en liten marknad med olika kringaktiviteter utmed byvägen i Undenäs.

Månaden är snart till ända och därmed också de aktiviteter som ingått i programmet för Sköna maj. Sista helgen fanns ändå en hel del att ägna sig åt. I Undenäs var det, som sagt, marknad. I stånden fanns olika varor, allt från ätbara sådana till prydnadssaker, undergörande hudcremer, kökstillbehör, konst och klädesplagg. Byns butiker höll förstås också öppet.

Bland besökarna som strosade omkring bland marknadsstånden, fanns också de som såg ut att ha väldigt bråttom, inte en blick ägnade de åt det som fanns att köpa. Träningsklädda som de var, visade det sig att de deltog i Undenästerrängen, det årliga motions- och tävlingsloppet. Arrangörer för detta är byalaget och SoK Unden.

I Byahuset var det fotoutställning med många vackra motiv från bland annat Tiveden. Det gick dessutom att få sig en kopp kaffe i nämnda byggnad. Ett stycke längre bort i byn, på Vångstigen, fanns något annat vackert att ta del av. Bernice och Dan Johansson höll dagen till ära sin trädgård öppen för besökare.

Månaden är snart till ända och därmed också de aktiviteter som ingått i programmet för Sköna maj. Sista helgen fanns ändå en hel del att ägna sig åt. I Undenäs var det, som sagt, marknad. I stånden fanns olika varor, allt från ätbara sådana till prydnadssaker, undergörande hudcremer, kökstillbehör, konst och klädesplagg. Byns butiker höll förstås också öppet.

Bland besökarna som strosade omkring bland marknadsstånden, fanns också de som såg ut att ha väldigt bråttom, inte en blick ägnade de åt det som fanns att köpa. Träningsklädda som de var, visade det sig att de deltog i Undenästerrängen, det årliga motions- och tävlingsloppet. Arrangörer för detta är byalaget och SoK Unden.

I Byahuset var det fotoutställning med många vackra motiv från bland annat Tiveden. Det gick dessutom att få sig en kopp kaffe i nämnda byggnad. Ett stycke längre bort i byn, på Vångstigen, fanns något annat vackert att ta del av. Bernice och Dan Johansson höll dagen till ära sin trädgård öppen för besökare.

  • Inger Andersson Hultin