08 jun 2016 14:41

08 jun 2016 14:41

Ny chef för Göta kanal utsedd

GÖTA KANAL

48-årige Roger Altsäter har utsetts till ny vd för AB Göta kanalbolaget. Han tillträder den 1 september.

– Vi är mycket glada för att vi kunnat rekrytera Roger Altsäter till vd-posten. Vi är i en spännande fas med renoveringen av kanalen men också med arbetet att, tillsammans med våra partners, fortsätta utveckla besöksnäringen längs kanalen, säger Elisabeth Nilsson, kanalbolagets styrelseordförande i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada för att vi kunnat rekrytera Roger Altsäter till vd-posten. Vi är i en spännande fas med renoveringen av kanalen men också med arbetet att, tillsammans med våra partners, fortsätta utveckla besöksnäringen längs kanalen, säger Elisabeth Nilsson, kanalbolagets styrelseordförande i ett pressmeddelande.