08 jun 2016 16:36

08 jun 2016 17:02

Två bilar i krock i rondell

KARLSBORG

Det skedde en trafikolycka i rondellen vid Norra skogen på riksväg 49 på onsdagseftermiddagen.

– Det är två bilar som har kolliderat i rondellen. Det ska inte handla om några allvarligare skador, även om de klagar på rygg- och nackskador. De är naturligtvis chockade också, säger Håkan Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten i östa Skaraborg.

Det rådde begränsad framkomlighet vid platsen en tid efter olyckan.

– Det är två bilar som har kolliderat i rondellen. Det ska inte handla om några allvarligare skador, även om de klagar på rygg- och nackskador. De är naturligtvis chockade också, säger Håkan Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten i östa Skaraborg.

Det rådde begränsad framkomlighet vid platsen en tid efter olyckan.