09 jun 2016 12:41

09 jun 2016 12:41

Mölltorpsskolan

MÖLLTORP: Skolavslutning

Den blomstertid nu kommer inledde Mölltorpsskolans sommaravslutning i den fina naturen vid kyrksjöns badplats.

Det blev en sommaravslutning fylld av massor av dikter, musik och sång, där sommarens härlighet med sol, bad glass och godisregn stod i centrum. Rektor Ulf Anderssons tal innehöll stort tack till lärare, föräldrar och elever för mycket goda resultat på Mölltorpsskolan detta år och en önskan om härlig sommar för alla elever.

Det blev en sommaravslutning fylld av massor av dikter, musik och sång, där sommarens härlighet med sol, bad glass och godisregn stod i centrum. Rektor Ulf Anderssons tal innehöll stort tack till lärare, föräldrar och elever för mycket goda resultat på Mölltorpsskolan detta år och en önskan om härlig sommar för alla elever.

  • Lennart Strömberg