21 jun 2016 10:08

21 jun 2016 10:08

10-årsjubilerade med grillbuffé

KARLSBORG: Brevikens Golfklubb firade sitt första decennium

Brevikens Golfklubb firar i dagarna tio år. På jubileumsdagen var det klubbtävling med hela 86 anmälda deltagare. På kvällen hölls jubileumsmiddag.

– Vi har ökat antalet greenfees från ett- till tretusen och hoppas på ökning i år också, säger en av ägarna Bengt Johansson. Förra året var antalet gästnätter i hotellet 1900.

Naturligtvis hade många golfare bokat övernattning efter jubileumsfirandes stora grillbuffé i restaurangen. För tio år sedan slog Janne Dahlqvist ut första bollen från tee 10 och även denna dag stod Janne beredd med klubban på samma plats för att med ett slag starta klubbtävlingen.

– Breviken har en underbar golfbana, tycker Ulla-Brita Larsson från Hjo, som med maken Bengt värmer upp med puttar. Vi har varit medlemmar i tre år och även med mina besvärliga knän kan jag gå runt de arton hålen.

Golf är en härlig sport då man kan vara utomhus i vackra omgivningar och tillsammans med gelikar. Medelåldern är rätt hög och så länge man orkar håller man på, menar Ulla-Brita som nu är 82 och har spelat golf i fyrtio år.

– Vi har ökat antalet greenfees från ett- till tretusen och hoppas på ökning i år också, säger en av ägarna Bengt Johansson. Förra året var antalet gästnätter i hotellet 1900.

Naturligtvis hade många golfare bokat övernattning efter jubileumsfirandes stora grillbuffé i restaurangen. För tio år sedan slog Janne Dahlqvist ut första bollen från tee 10 och även denna dag stod Janne beredd med klubban på samma plats för att med ett slag starta klubbtävlingen.

– Breviken har en underbar golfbana, tycker Ulla-Brita Larsson från Hjo, som med maken Bengt värmer upp med puttar. Vi har varit medlemmar i tre år och även med mina besvärliga knän kan jag gå runt de arton hålen.

Golf är en härlig sport då man kan vara utomhus i vackra omgivningar och tillsammans med gelikar. Medelåldern är rätt hög och så länge man orkar håller man på, menar Ulla-Brita som nu är 82 och har spelat golf i fyrtio år.

  • Erika Fredholm