23 jun 2016 14:15

23 jun 2016 14:15

Midsommarfest på Träffpunkten

MÖLLTORP: Sill och jordgubbstårta

På Träffpunkten i Mölltorp tjuvstartade man midsommarfirandet redan på onsdagen.
”Sell å potäter” stod på menyn och efteråt vankades jordgubbstårta.

På Järnvägsgatan 14 B gick festen av stapeln. Hit flyttade kommunens Träffpunkt med hemadress Mölltorp hösten 2015. De runt 20-talet gästerna i onsdags slog sig ner vid de dukade borden och en dag som denna var det givetvis sill och potatis med diverse tillbehör som väntade.

Allsång

Monica Björklund, som förestår verksamheten, hade full sjå att se till att alla fick vad de ville ha på sina tallrikar. När så sillfatet var tömt tog Pelle Andersson från Forsvik fram sitt dragspel. Lite allsång, i bästa midsommaranda, blev det så klart.

Hälsofrämjande

Träffpunkten i Mölltorp har öppet ytterligare någon vecka, sedan ska Monica ha semester. Under fyra veckor är det stängt innan höstens aktiviteter med bingo, studiecirklar, gympa och annan för kropp och själ hälsobefrämjande verksamhet, åter kör i gång.

På Järnvägsgatan 14 B gick festen av stapeln. Hit flyttade kommunens Träffpunkt med hemadress Mölltorp hösten 2015. De runt 20-talet gästerna i onsdags slog sig ner vid de dukade borden och en dag som denna var det givetvis sill och potatis med diverse tillbehör som väntade.

Allsång

Monica Björklund, som förestår verksamheten, hade full sjå att se till att alla fick vad de ville ha på sina tallrikar. När så sillfatet var tömt tog Pelle Andersson från Forsvik fram sitt dragspel. Lite allsång, i bästa midsommaranda, blev det så klart.

Hälsofrämjande

Träffpunkten i Mölltorp har öppet ytterligare någon vecka, sedan ska Monica ha semester. Under fyra veckor är det stängt innan höstens aktiviteter med bingo, studiecirklar, gympa och annan för kropp och själ hälsobefrämjande verksamhet, åter kör i gång.

  • Inger Andersson-Hultin