01 aug 2016 13:33

01 aug 2016 13:33

SM

NOTERAT: Mölltorpare mot SM i beachvolley

I helgen går SM i beachvolley av stapeln i Falkenberg.

32 lag kvalar in totalt, där varje lag utgörs av två spelare. För första gången är det hela tre spelare med Mölltorp Beachvolley som moderklubb representerade. Markus Palm som förra året kom 5:a på SM hoppas kunna göra ett bra resultat även i år. Samtidigt menar han att konkurrensen har hårdnat och att det inte minst på herrsidan finns ett antal lag som håller internationell klass. Bland annat deltar Sveriges volleybollstjärna Markus Nilsson. Utöver Markus kommer även Mölltorps Tilda Palm och Johan Fagerström delta i SM. Båda två är med i SM för första gången och de två SM-debutanterna ser verkligen fram emot att barfota få gå in i tävlingen på Skrea strand under fredag förmiddag.

32 lag kvalar in totalt, där varje lag utgörs av två spelare. För första gången är det hela tre spelare med Mölltorp Beachvolley som moderklubb representerade. Markus Palm som förra året kom 5:a på SM hoppas kunna göra ett bra resultat även i år. Samtidigt menar han att konkurrensen har hårdnat och att det inte minst på herrsidan finns ett antal lag som håller internationell klass. Bland annat deltar Sveriges volleybollstjärna Markus Nilsson. Utöver Markus kommer även Mölltorps Tilda Palm och Johan Fagerström delta i SM. Båda två är med i SM för första gången och de två SM-debutanterna ser verkligen fram emot att barfota få gå in i tävlingen på Skrea strand under fredag förmiddag.