10 aug 2016 13:44

10 aug 2016 13:44

En niondeplats för Tilda Palm

SM I BEACHVOLLEY

Mölltorps stora hopp Markus Palm förlorade med minsta marginal sin tredje gruppmatch och gick därför tyvärr inte vidare till slutspel.

Det gick inte bättre för Johan Fagerström vars spelpartner slog sig så illa att de fick lämna ”walkover” i sin tredje gruppmatch.

Istället var det Markus syster Tilda Palm som levererade genom att komma tvåa i sin grupp och därmed vidare till slutspel. Väl där blev motståndet för tufft men det var en nöjd Tilda Palm som avslutade sitt första SM med en delad 9:e plats.

SM vanns på herrsidan av den dubble olympiern, 44-årige Björn Berg, som återigen visade att beachvolley är en sport man kan syssla med länge. Björn spelade sina två OS ihop med Tibro-sonen Simon Dahl år 2000 samt 2004.

Det gick inte bättre för Johan Fagerström vars spelpartner slog sig så illa att de fick lämna ”walkover” i sin tredje gruppmatch.

Istället var det Markus syster Tilda Palm som levererade genom att komma tvåa i sin grupp och därmed vidare till slutspel. Väl där blev motståndet för tufft men det var en nöjd Tilda Palm som avslutade sitt första SM med en delad 9:e plats.

SM vanns på herrsidan av den dubble olympiern, 44-årige Björn Berg, som återigen visade att beachvolley är en sport man kan syssla med länge. Björn spelade sina två OS ihop med Tibro-sonen Simon Dahl år 2000 samt 2004.