12 aug 2016 12:44

12 aug 2016 12:44

Hudvård och fransförlängning

FÖRETAG

Evelina McMahon är utbildad hud- och spaterapeut och driver EM hud och fransar.

På Torgatan, i samma ingång som Din fotvård, har hon öppnat sin salong.

– Huvudsaken, nu på sommaren, är ögonfransförlängning, vilket är populärt men jag har även hudvård som kroppsvård och ansiktsbehandling, berättar Evelina McMahon som utbildat sig vid Euro Institute i USA.

– Inför hösten kommer jag lansera hudvård där man jobbar mer på djupet med huden med djupare peeling och hudslipning vilket är mer resultatbaserat, man blir fräschare och ser lite yngre ut. Jag har jobbat på ett medicinskt spa i USA och det är det jag vill arbeta med, vilket jag kan göra nu när jag har ett eget företag.

Hon ger även stressreducerande, avslappnande massage och hon har öppet efter tidsbokning

På Torgatan, i samma ingång som Din fotvård, har hon öppnat sin salong.

– Huvudsaken, nu på sommaren, är ögonfransförlängning, vilket är populärt men jag har även hudvård som kroppsvård och ansiktsbehandling, berättar Evelina McMahon som utbildat sig vid Euro Institute i USA.

– Inför hösten kommer jag lansera hudvård där man jobbar mer på djupet med huden med djupare peeling och hudslipning vilket är mer resultatbaserat, man blir fräschare och ser lite yngre ut. Jag har jobbat på ett medicinskt spa i USA och det är det jag vill arbeta med, vilket jag kan göra nu när jag har ett eget företag.

Hon ger även stressreducerande, avslappnande massage och hon har öppet efter tidsbokning