12 aug 2016 12:46

12 aug 2016 12:46

Seniorernas dag anordnas

SENIORDAG: Viktiga spörsmål och underhållning

Arne Melander kåserar och det blir underhållning under årets seniordag.

Den 23 augusti arrangeras seniordagen gemensamt av SKPF/SPRF, PRO och SPF på Casablanca. Dagen inleds av kommunalrådet och Rune Kjernald är moderator. Professor emeritus Arne Melander, bland annat känd från tv-programmet Fråga Lund ska kåsera över nyttan och risker med läkemedel hos äldre. Kenneth Holmström underhåller och det utlovas gamla örhängen.

– Vi ska ha allmänt trevligt, träffas och umgås. Vi har som mål att arbeta för att förbättra hälsan och ha en bättre livsgemenskap samt att tillvara ta de äldres intressen i kommunen, säger representanterna från de tre pensionärsföreningarna.

Den 23 augusti arrangeras seniordagen gemensamt av SKPF/SPRF, PRO och SPF på Casablanca. Dagen inleds av kommunalrådet och Rune Kjernald är moderator. Professor emeritus Arne Melander, bland annat känd från tv-programmet Fråga Lund ska kåsera över nyttan och risker med läkemedel hos äldre. Kenneth Holmström underhåller och det utlovas gamla örhängen.

– Vi ska ha allmänt trevligt, träffas och umgås. Vi har som mål att arbeta för att förbättra hälsan och ha en bättre livsgemenskap samt att tillvara ta de äldres intressen i kommunen, säger representanterna från de tre pensionärsföreningarna.