24 aug 2016 16:02

24 aug 2016 16:02

Har träffats regelbundet i 50 år

FN

Det är i år 50 år sedan de gjorde sin FN-tjänstgöring på Goldfish Camp i Famagusta på Cypern.

– Vi har träffats en till två gånger varje år sedan dess på olika ställen både i Sverige och i Europa, berättar Dag Legnesjö som är en av de sjutton från plutonen som hållit ihop sedan 1966.

Ett sammansvetsat gäng som har haft mycket roligt tillsammans genom åren. För 30 år sedan köpte de gemensamt ett hus i Spanien och där träffades herrarna under våren och nu firade de sitt jubileum med ett besök i Karlsborg dit även fruarna var inbjudna. En guidad tur på Fästningsmuseet var en av programpunkterna under deras två-dagars besök i kommunen.

– Vi har träffats en till två gånger varje år sedan dess på olika ställen både i Sverige och i Europa, berättar Dag Legnesjö som är en av de sjutton från plutonen som hållit ihop sedan 1966.

Ett sammansvetsat gäng som har haft mycket roligt tillsammans genom åren. För 30 år sedan köpte de gemensamt ett hus i Spanien och där träffades herrarna under våren och nu firade de sitt jubileum med ett besök i Karlsborg dit även fruarna var inbjudna. En guidad tur på Fästningsmuseet var en av programpunkterna under deras två-dagars besök i kommunen.