26 aug 2016 16:23

26 aug 2016 16:23

Ökning av båtar

POSITIVT

En ökning av antalet fritidsbåtar och en stark utveckling både på land och på vatten, så sammanfattar Göta kanalbolaget högsäsongen.

Trenden i båtbranschen har varit nedåtgående i flera år men börjar nu plana ut och i år ökade antalet fritidsbåtarna med tio procent.

– Det är oerhört glädjande att antalet fritidsbåtsbesökare på Göta kanal utvecklas positivt. Ett tydligt kvitto på att våra satsningar på en kvalitativ kanalupplevelse uppskattas av allt fler, säger Anders Donlau, VD, AB Göta kanalbolag i ett pressmeddelande.

Trenden i båtbranschen har varit nedåtgående i flera år men börjar nu plana ut och i år ökade antalet fritidsbåtarna med tio procent.

– Det är oerhört glädjande att antalet fritidsbåtsbesökare på Göta kanal utvecklas positivt. Ett tydligt kvitto på att våra satsningar på en kvalitativ kanalupplevelse uppskattas av allt fler, säger Anders Donlau, VD, AB Göta kanalbolag i ett pressmeddelande.