06 sep 2016 15:39

06 sep 2016 15:39

Finaltur för Wilhelm Tham

FORSVIK

Så var det sommarens sista slussning under tisdagen, för de vita båtarna på långlinjen mellan Göteborg och Stockholm.

Denna sommar var det M/S Wilhelm Tham som gjorde en extra tur utöver den ordinarie turlistan och därför blev finalbåt. De vita båtarna som är en prydnad för kanalen, har skapat många festliga tillfällen vid Forsviks sluss, med musik, blommor och sång. Nu är det vintervila som gäller för passagerarfartygen i Göteborg.

– Kanalen är dock öppen för beställningstrafik under september månad, berättade slussvakt Mats Einarsson, som haft en fin sommarsäsong, även detta år.

Denna sommar var det M/S Wilhelm Tham som gjorde en extra tur utöver den ordinarie turlistan och därför blev finalbåt. De vita båtarna som är en prydnad för kanalen, har skapat många festliga tillfällen vid Forsviks sluss, med musik, blommor och sång. Nu är det vintervila som gäller för passagerarfartygen i Göteborg.

– Kanalen är dock öppen för beställningstrafik under september månad, berättade slussvakt Mats Einarsson, som haft en fin sommarsäsong, även detta år.