13 sep 2016 16:06

13 sep 2016 16:06

Upptäcktsfärd på biblioteket

TEATER: Barnföreställning

Det blev full fart på biblioteket när Bokronden kom på besök. Två dansanta bibliotekarier livade upp Karlsborgs bibliotek med två barnföreställningar under tisdagsförmiddagen.

En interaktiv föreställning för alla sinnen, där barnen fick vara delaktiga och hela biblioteket fick agera spelplan.

– Nu är det dags att gå en bokrond, sa de dansande bibliotekarierna en bit in i föreställningen och efter uppvärmning fick barnen ge sig ut på upptäcktsfärd runt om i biblioteket där de fick uppleva saker de aldrig stött på där tidigare.

Föreställningen avlutades med att alfabetets alla bokstäver dansades fram.

Det är Embla dans och teater som består av Bronja Novak Lindblad och Pia Nordin som roade den församlade publiken med sin uppfriskande föreställning, som den här gången bestod av elever från årskurs två på Strandskolan.

En interaktiv föreställning för alla sinnen, där barnen fick vara delaktiga och hela biblioteket fick agera spelplan.

– Nu är det dags att gå en bokrond, sa de dansande bibliotekarierna en bit in i föreställningen och efter uppvärmning fick barnen ge sig ut på upptäcktsfärd runt om i biblioteket där de fick uppleva saker de aldrig stött på där tidigare.

Föreställningen avlutades med att alfabetets alla bokstäver dansades fram.

Det är Embla dans och teater som består av Bronja Novak Lindblad och Pia Nordin som roade den församlade publiken med sin uppfriskande föreställning, som den här gången bestod av elever från årskurs två på Strandskolan.

  • Anneli Malm