27 sep 2016 15:51

27 sep 2016 15:51

Lindbergarna underhöll

SVANVIK: Söndagskväll

De populära söndagskvällarna i Svanvik fortsätter, denna gång med Lindbergarna.

Det utlovades en toppenkväll i Svanviks missionshus i annonseringen när Lindbergarna kom på besök med musik och sång. Detta stämde väl med programmet under söndagskvällen, en kväll som fylldes med sång och musik av gruppen Lindbergarna. En grupp som har rikskände Målle Lindberg som upphovsman, men som nu turnerar med Målle på hemmaplan.

Ett verkligt sound

Det var musik och sång av fin klass med en härlig rytm, där inledningssången blev något av ett tema denna kväll. Guldgrävarsången var sången som Nenne, Sivert och vännerna bjöd på i inledningen med texten Jag byter ej bort den skatt jag fått, skatten att funnit tron på Jesus Kristus var kvällens tema, där sången Jag har biljett till Himlen med passet klart, var både en humoristisk och allvarlig. Publiken i det fullsatta missionshuset var med på noterna och applåderna var många.

En fin kväll med Lindbergarna som varje år återkommer för att även bjuda på tal med glada formuleringar.

Det utlovades en toppenkväll i Svanviks missionshus i annonseringen när Lindbergarna kom på besök med musik och sång. Detta stämde väl med programmet under söndagskvällen, en kväll som fylldes med sång och musik av gruppen Lindbergarna. En grupp som har rikskände Målle Lindberg som upphovsman, men som nu turnerar med Målle på hemmaplan.

Ett verkligt sound

Det var musik och sång av fin klass med en härlig rytm, där inledningssången blev något av ett tema denna kväll. Guldgrävarsången var sången som Nenne, Sivert och vännerna bjöd på i inledningen med texten Jag byter ej bort den skatt jag fått, skatten att funnit tron på Jesus Kristus var kvällens tema, där sången Jag har biljett till Himlen med passet klart, var både en humoristisk och allvarlig. Publiken i det fullsatta missionshuset var med på noterna och applåderna var många.

En fin kväll med Lindbergarna som varje år återkommer för att även bjuda på tal med glada formuleringar.

  • Lennart Strömberg