29 sep 2016 06:00

29 sep 2016 06:00

Ny chef för Moliden

KULTUR OCH FRITID: Moliden och Kabyssen

Full av förväntningar och med lite pirr i magen ser Magdalena Rydh fram emot sitt nya jobb. Hon är ny verksamhetschef för Moliden och Kabyssen.

– Det ska bli spännande, roligt och en utmaning, det är något helt nytt. Jag känner långt in i hjärtat för både Kabyssen och Moliden och jag vill att de ska vara lika roliga platser för andra som de har varit för mig, säger Magdalena Rydh.

Viktiga platser

Magdalena bor i Hanken med man och två barn. Hon har jobbat i Försvarsmakten i tio år, senast som plutonchef.

– Jag kände att jag ville prova något nytt och när den här tjänsten kom ut stod det mitt namn på den, tyckte jag. När jag var yngre var både Moliden och Kabyssen viktiga platser för mig där jag tillbringade mycket tid, de var lite som mina andra hem, säger hon och tillägger:

– Jag har även som ung vuxen jobbat på båda ställena.

”Tuff konkurrens”

15 personer sökte tjänsten som verksamhetschef på idrottsanläggningen Moliden och fritidsgården Kabyssen och fyra kallades till intervju.

– Vi hade fyra bra ansökningar så det var en tuff konkurrens men Magdalenas profil, erfarenhet och utbildning passade in som handen i handsken, säger kultur- och fritidschefen Thomas Blomgren och tillägger:

– Hon har bland annat erfarenhet av både Kabyssen och Moliden från yngre dagar, hon bor här och hon brinner för Karlsborg.

Sätta sig in i jobbet

Vilka visioner hon har inför arbetet som hon börjar den 5 december vill hon inte avslöja än utan vill först sätta sig in i jobbet.

– Jag vill lära känna personalen, besökarna, ungdomarna och föreningarna. Jag har idéer men vill prova dem på de anställda först för att höra vad de tycker.

– Det ska bli spännande, roligt och en utmaning, det är något helt nytt. Jag känner långt in i hjärtat för både Kabyssen och Moliden och jag vill att de ska vara lika roliga platser för andra som de har varit för mig, säger Magdalena Rydh.

Viktiga platser

Magdalena bor i Hanken med man och två barn. Hon har jobbat i Försvarsmakten i tio år, senast som plutonchef.

– Jag kände att jag ville prova något nytt och när den här tjänsten kom ut stod det mitt namn på den, tyckte jag. När jag var yngre var både Moliden och Kabyssen viktiga platser för mig där jag tillbringade mycket tid, de var lite som mina andra hem, säger hon och tillägger:

– Jag har även som ung vuxen jobbat på båda ställena.

”Tuff konkurrens”

15 personer sökte tjänsten som verksamhetschef på idrottsanläggningen Moliden och fritidsgården Kabyssen och fyra kallades till intervju.

– Vi hade fyra bra ansökningar så det var en tuff konkurrens men Magdalenas profil, erfarenhet och utbildning passade in som handen i handsken, säger kultur- och fritidschefen Thomas Blomgren och tillägger:

– Hon har bland annat erfarenhet av både Kabyssen och Moliden från yngre dagar, hon bor här och hon brinner för Karlsborg.

Sätta sig in i jobbet

Vilka visioner hon har inför arbetet som hon börjar den 5 december vill hon inte avslöja än utan vill först sätta sig in i jobbet.

– Jag vill lära känna personalen, besökarna, ungdomarna och föreningarna. Jag har idéer men vill prova dem på de anställda först för att höra vad de tycker.

  • Anneli Malm

null
null
null