30 sep 2016 14:20

30 sep 2016 14:20

Skolmästerskap i friidrott

CARL JOHANSKOLAN

Molidens idrottsanläggning var fylld av rörelse och glädje när Carl Johanskolan avgjorde skolmästerskapet i friidrott.

Ett par hundra elever, i årskurs 7, 8, 9 inklusive förberedelseklass och språkintroduktionsklasserna, tillsammans med sina lärare visade upp den kunskap och de färdigheter som de erhållit sedan höstterminen började.

Det tävlades i längdhopp, höjdhopp, spjutkastning, kulstötning och löpning och många bra resultat blev det, till och med ett nytt skolrekord, i flickor årskurs 8 i spjut.

De två bästa i varje gren i årskurs 8 och 9 togs ut för att representera skolan i Triangelkampen som sedan många år genomförs mellan Karlsborg, Tibro och Hjo kommuner. Den 5 oktober avgörs kommunkampen i Hjo.

Ett par hundra elever, i årskurs 7, 8, 9 inklusive förberedelseklass och språkintroduktionsklasserna, tillsammans med sina lärare visade upp den kunskap och de färdigheter som de erhållit sedan höstterminen började.

Det tävlades i längdhopp, höjdhopp, spjutkastning, kulstötning och löpning och många bra resultat blev det, till och med ett nytt skolrekord, i flickor årskurs 8 i spjut.

De två bästa i varje gren i årskurs 8 och 9 togs ut för att representera skolan i Triangelkampen som sedan många år genomförs mellan Karlsborg, Tibro och Hjo kommuner. Den 5 oktober avgörs kommunkampen i Hjo.