11 jan 2017 15:28

11 jan 2017 15:28

Fler som filmar

LOKAL-TV: Informationsmöte

Lokal TV har nu tiotalet filmare från flera orter som ska bidra med reportage.

– Efter kontakter på skolor och på företag i vår fyrorts region kom genomslaget. Flera filmintresserade hörde av sig och vi förväntar oss fler reportage från kommunerna runt omkring, säger ansvarig utgivare Stig Sjöberg.

Lokal-TV kan ses i Karlsborg, Tibro, Hjo, Tidaholm samt i Telias ortsnät.

– Nu stödjer våra fyra orters energibolag verksamheten så att fler hushåll ansluter sig till bredbanden där Lokal TV finns. Reportage och filmer hämtas också av Öppna kanalen i Skövde.

På måndag kväll håller Lokal-TV ett informationsmöte på Casablanca. Där ska de bland annat berätta om varför de är intresserade av att arbeta med lokal-TV, vad de kommer att sända under 2017 och vilka visioner de har. Jonas Gunnarsson på Keab berättar hur sändningen tekniskt går till.

– Efter kontakter på skolor och på företag i vår fyrorts region kom genomslaget. Flera filmintresserade hörde av sig och vi förväntar oss fler reportage från kommunerna runt omkring, säger ansvarig utgivare Stig Sjöberg.

Lokal-TV kan ses i Karlsborg, Tibro, Hjo, Tidaholm samt i Telias ortsnät.

– Nu stödjer våra fyra orters energibolag verksamheten så att fler hushåll ansluter sig till bredbanden där Lokal TV finns. Reportage och filmer hämtas också av Öppna kanalen i Skövde.

På måndag kväll håller Lokal-TV ett informationsmöte på Casablanca. Där ska de bland annat berätta om varför de är intresserade av att arbeta med lokal-TV, vad de kommer att sända under 2017 och vilka visioner de har. Jonas Gunnarsson på Keab berättar hur sändningen tekniskt går till.

  • Anneli Malm