11 jan 2017 15:28

11 jan 2017 15:28

USM i handboll

MOLIDEN: Handboll

IFK Karlsborgs duktiga B-flickor spelar ungdoms-SM i handboll för flickor födda 02-03 helgen den 14-15 januari.

Det är det tredje steget som avgörs på Moliden och för att ta sig till steg 3 i den riksomfattande ungdomsturneringen så har man antingen kommit etta eller tvåa från gruppspelet i steg 1 eller från steg 2. Tjejerna från IFK Karlsborg blev direktkvalificerade till steg 3 via steg 1 som man spelade i Stenungsund. 10 matcher spelas på Moliden med start på lördag eftermiddag och håller på fram till söndag kväll. Övriga lag är Kärra HF, Täby HBK, IF Hallby HK och Nödinge SK. För gruppettan och grupptvåan väntar spel i steg 4 som är sista steget innan finalspelet i Malmö till våren.

Det är det tredje steget som avgörs på Moliden och för att ta sig till steg 3 i den riksomfattande ungdomsturneringen så har man antingen kommit etta eller tvåa från gruppspelet i steg 1 eller från steg 2. Tjejerna från IFK Karlsborg blev direktkvalificerade till steg 3 via steg 1 som man spelade i Stenungsund. 10 matcher spelas på Moliden med start på lördag eftermiddag och håller på fram till söndag kväll. Övriga lag är Kärra HF, Täby HBK, IF Hallby HK och Nödinge SK. För gruppettan och grupptvåan väntar spel i steg 4 som är sista steget innan finalspelet i Malmö till våren.