20 mar 2017 10:14

20 mar 2017 10:14

Föreläsning på Soldathemmet

FÖRELÄSNING

Hur kan vi sätta gränser så att både barn och vuxna känner sig sedda, hörda, bekräftade, respekterade och tagna på allvar? Om detta handlar föreläsningen "Att se och bli sedd" på Soldathemmet på torsdag kväll den 23 mars. Familjecoachen Maria Klein håller i det hela.

Deltagarna kommer tillsammans att möta att "trotsigt" barn och "uppfostrande" vuxna och de får sedan se vad som händer.

Hur kan vi sätta gränser så att både barn och vuxna känner sig sedda, hörda, bekräftade, respekterade och tagna på allvar? Om detta handlar föreläsningen "Att se och bli sedd" på Soldathemmet på torsdag kväll den 23 mars. Familjecoachen Maria Klein håller i det hela.

Deltagarna kommer tillsammans att möta att "trotsigt" barn och "uppfostrande" vuxna och de får sedan se vad som händer.