19 apr 2017 13:53

19 apr 2017 13:53

Karlsborgs BTK Årets förening

UTMÄRKELSER: Nordvästra Götalands Bordtennisförbund

Vid pingisgalan i Lidköping utsågs Karlsborgs BTK till Årets förening och Leontina Axelsson fick utmärkelsen Årets unga kvinnliga ledare.

Motiveringen för Årets förening lyder: En förening på frammarsch och har i år blommat ut ordentligt framför allt på ungdomssidan med många fina placeringar och satt förening och orten på pingiskartan. Genom en unik gemenskap spelare, ledare, och framför allt föräldrar där föreningen värderar gemenskap, glädje och mervärde lika högt som det sportsliga.

Motiveringen för Årets unga kvinnliga ledare som gick till Leontina Axelsson var: En tjej som sätter sig själv i andra hand för att lyfta upp och hjälpa yngre flickor, vilket gjort att Karlsborgs BTK har flest barnlicenser för kvinnor samt tar ansvar både i och utanför hagen.

Motiveringen för Årets förening lyder: En förening på frammarsch och har i år blommat ut ordentligt framför allt på ungdomssidan med många fina placeringar och satt förening och orten på pingiskartan. Genom en unik gemenskap spelare, ledare, och framför allt föräldrar där föreningen värderar gemenskap, glädje och mervärde lika högt som det sportsliga.

Motiveringen för Årets unga kvinnliga ledare som gick till Leontina Axelsson var: En tjej som sätter sig själv i andra hand för att lyfta upp och hjälpa yngre flickor, vilket gjort att Karlsborgs BTK har flest barnlicenser för kvinnor samt tar ansvar både i och utanför hagen.