13 jun 2017 12:31

13 jun 2017 12:31

Sommarlovsräjset på Hammarnäset

UNGDOMSENDURO

Carlsborgs Motorklubb, CMK, arrangerade ungdomstävlingen ”Sommarlovsräjset” på Hammarnäset. 68 unga ivriga enduroförare från CMK och närliggande klubbar tävlade i olika Guldhjälms- och ungdomsklasser. Alla visade prov på stor skicklighet trots bitvis knixigt lagda banor och rejäla sandbackar i Hammarnäsets gamla grusgrop. Tävlingsbanornas längd, liksom antal varv varierade från två kilometer och upptill fem varv för de yngsta till dryga fem kilometer och sju varv för de något äldre förarna. Efter målgång och fullgjord tävling genomfördes prisutdelning med pris till alla.

Carlsborgs Motorklubb, CMK, arrangerade ungdomstävlingen ”Sommarlovsräjset” på Hammarnäset. 68 unga ivriga enduroförare från CMK och närliggande klubbar tävlade i olika Guldhjälms- och ungdomsklasser. Alla visade prov på stor skicklighet trots bitvis knixigt lagda banor och rejäla sandbackar i Hammarnäsets gamla grusgrop. Tävlingsbanornas längd, liksom antal varv varierade från två kilometer och upptill fem varv för de yngsta till dryga fem kilometer och sju varv för de något äldre förarna. Efter målgång och fullgjord tävling genomfördes prisutdelning med pris till alla.