17 jun 2017 15:01

17 jun 2017 15:01

Välbehövlig paus på Vätternrundan

KARLSBORG

En strid ström av cyklister anlände till depån i Karlsborg under lördagsförmiddagen. För många kändes nog stoppet ganska efterlängtat så här dags.

Nästa depå var vid Boviken drygt två mil bort, till slutmålet i Motala var det 9,2 mil kvar. Trion Linkhorst, hemmahörande nordväst Hamburg, tog en välbehövlig paus. Pappa Gerd cyklade Vätternrundan för sjunde gången, för dottern Annika var det andra gången medan mamma Marina var nybörjare. Jobbigast var det nog ändå för Annika som hade en förkylning i kroppen.

Desto fler rundor i bagaget hade 75-årige Ingmar Eriksson från Falkenberg, som berättade för SLA att det var 29:e gången han gav sig ut på Vätternrundan.

Nästa depå var vid Boviken drygt två mil bort, till slutmålet i Motala var det 9,2 mil kvar. Trion Linkhorst, hemmahörande nordväst Hamburg, tog en välbehövlig paus. Pappa Gerd cyklade Vätternrundan för sjunde gången, för dottern Annika var det andra gången medan mamma Marina var nybörjare. Jobbigast var det nog ändå för Annika som hade en förkylning i kroppen.

Desto fler rundor i bagaget hade 75-årige Ingmar Eriksson från Falkenberg, som berättade för SLA att det var 29:e gången han gav sig ut på Vätternrundan.