19 jun 2017 15:08

19 jun 2017 15:21

Körde av vägen och välte

KARLSBORG

SOS fick strax efter halv tre på måndagseftermiddagen in ett larm om en olycka vid Undenäs. En mindre lastbil skulle ha kört av vägen och vält.

Två personer uppgavs ha befunnit sig i bilen.

Räddningstjänsten och ambulans larmades till platsen där olyckan ska ha skett. Men vid 15-tiden meddelade polisen att ingen av dem hittar den bil eller de personer som ska ha varit med i olyckan. Man antar att de fått hjälp av förbipasserande.

Två personer uppgavs ha befunnit sig i bilen.

Räddningstjänsten och ambulans larmades till platsen där olyckan ska ha skett. Men vid 15-tiden meddelade polisen att ingen av dem hittar den bil eller de personer som ska ha varit med i olyckan. Man antar att de fått hjälp av förbipasserande.