12 jul 2017 16:08

12 jul 2017 16:08

Utställning i Tivedstorp

NOTERAT

I galleri Fähuset, Tivedstorp har stenar, mossor och lavar flyttat in.

Stickade ting slingrar sig både inne och på gården. Anette Nilsson, textilhantverkare, ställer ut sina fria broderier och stickade installationer fram till den 18 juli. Sin inspiration får Anette både från traditionella handarbeten som nutida textil konst. Men även från naturens former och färger där inte minst Tivedsskogarna spelar en stor roll.

Stickade ting slingrar sig både inne och på gården. Anette Nilsson, textilhantverkare, ställer ut sina fria broderier och stickade installationer fram till den 18 juli. Sin inspiration får Anette både från traditionella handarbeten som nutida textil konst. Men även från naturens former och färger där inte minst Tivedsskogarna spelar en stor roll.