01 okt 2017 06:39

01 okt 2017 06:39

Trix avslutade med familjedag

FOTBOLL: Karlsborgsklubben höll familjedag

Samtliga ungdomslag i Karlsborgsklubben BK Trix hade en gemensam avslutning i lördags. Fotbollsmatcher spelades mellan ungdomarna och föräldrarna och mycket annat hände. Slutligen delades priser ut till spelarna.

Fotbollssäsongen har nått sitt slut för ungdomarna i BK Trix. De olika lagen samlades på Moliden där en mängd aktviteter väntade på lördagen. Det centrala under avslutningsdagen var de matcher som spelades mellan ungdomslagen och deras respektive föräldrar. Storleken hade inte nödvändigtvis en avgörande betydelse.

Föräldrar ställdes mot ett överraskande tufft motstånd. Tio matcher spelades. De två första på helplan, där ungdomslagen med de äldsta spelarna deltog. Resterande matcher spelades två åt gången på mindre planer.

Flaggboll

Efter matcherna hölls en tävling där man skulle kasta en boll så nära en flagga som möjligt. Räddningstjänsten hade kommit med en brandbil till Moliden. De visade upp den för nyfikna barn, som kunde undersöka den både utanpå och inuti.

Under dagen fanns även en rad andra aktiviteter. Klubben arrangerade bland annat lotteri, chokladhjul, skjutning med speedsensor och bollplank. De deltagande ungdomarna bjöds på korv och dricka.

Avslutningen kröntes med prisutdelning. Det blev en minnesvärd dag för de unga fotbollsspelarna och nu får de en välförtjänt vila inför nästa säsong.

Fotbollssäsongen har nått sitt slut för ungdomarna i BK Trix. De olika lagen samlades på Moliden där en mängd aktviteter väntade på lördagen. Det centrala under avslutningsdagen var de matcher som spelades mellan ungdomslagen och deras respektive föräldrar. Storleken hade inte nödvändigtvis en avgörande betydelse.

Föräldrar ställdes mot ett överraskande tufft motstånd. Tio matcher spelades. De två första på helplan, där ungdomslagen med de äldsta spelarna deltog. Resterande matcher spelades två åt gången på mindre planer.

Flaggboll

Efter matcherna hölls en tävling där man skulle kasta en boll så nära en flagga som möjligt. Räddningstjänsten hade kommit med en brandbil till Moliden. De visade upp den för nyfikna barn, som kunde undersöka den både utanpå och inuti.

Under dagen fanns även en rad andra aktiviteter. Klubben arrangerade bland annat lotteri, chokladhjul, skjutning med speedsensor och bollplank. De deltagande ungdomarna bjöds på korv och dricka.

Avslutningen kröntes med prisutdelning. Det blev en minnesvärd dag för de unga fotbollsspelarna och nu får de en välförtjänt vila inför nästa säsong.

  • Jesper Sydhagen