12 feb 2018 11:19

12 feb 2018 11:19

Friluftsdag på Stenkällegården

FORSVIK: Mycket snö och tidvis solsken

Forsviks Friskola arrangerade i fredags sin traditionella friluftsdag på Stenkällegården.

Här kunde eleverna i klasserna ett till och med sex åka slalom, pulka och bob i väl pistade backar med mycket snö och tidvis solsken. Att bemästra liftarna var inga större problem som även de yngsta eleverna lätt klarade efter ett par gånger. Uppstod problem fanns alltid Stenkällegårdens Roger Widhage på plats och gav en hjälpande hand.

Att störta utför skid- och pulkabackarna var mer en utmaning än problem där skratt och skoj hördes över hela skidanläggningen. Skulle det ändå hända något fanns alltid en lärare eller anhörig beredd att ge en hjälpande hand.

Här kunde eleverna i klasserna ett till och med sex åka slalom, pulka och bob i väl pistade backar med mycket snö och tidvis solsken. Att bemästra liftarna var inga större problem som även de yngsta eleverna lätt klarade efter ett par gånger. Uppstod problem fanns alltid Stenkällegårdens Roger Widhage på plats och gav en hjälpande hand.

Att störta utför skid- och pulkabackarna var mer en utmaning än problem där skratt och skoj hördes över hela skidanläggningen. Skulle det ändå hända något fanns alltid en lärare eller anhörig beredd att ge en hjälpande hand.

  • Stig-H Brehag