03 jul 2018 06:00

03 jul 2018 06:00

Allsångskvällarna kör igång

KARLSBORG: Chris blir första gästartist

Allsångskvällarna, juli månads populära begivenheter i Karlsborg, startar nu på fredag. Först ut bland de kända gästartisterna är Chris Kläfford.

Chris Kläfford vann Idol 2017 efter att ha medverkat i programmet flera gånger tidigare. Hans tolkning av John Lennons Imagine vann slutligen både juryns och folkets hjärtan under fjolåret och en hektisk sommar har följt vinsten.

Nu är det givetvis inte bara Chris på Kanalscenen denna första allsångsfredag, i vanlig ordning medverkar en del lokala artister. Henrik Sveder, Sound, Matilda Kindbom & Frida Jansson gör honom sällskap, allt medan Marie Arturén leder det hela.

Fredagarna som följer under juli månad gästas allsången av Linda Bengtzing, Jessica Andersson och Andreas Johnsson. Hur blir vädret då? Enligt alla kända prognoser blir det vackert väder, åtminstone vad gäller den närmast förestående fredagen.

Chris Kläfford vann Idol 2017 efter att ha medverkat i programmet flera gånger tidigare. Hans tolkning av John Lennons Imagine vann slutligen både juryns och folkets hjärtan under fjolåret och en hektisk sommar har följt vinsten.

Nu är det givetvis inte bara Chris på Kanalscenen denna första allsångsfredag, i vanlig ordning medverkar en del lokala artister. Henrik Sveder, Sound, Matilda Kindbom & Frida Jansson gör honom sällskap, allt medan Marie Arturén leder det hela.

Fredagarna som följer under juli månad gästas allsången av Linda Bengtzing, Jessica Andersson och Andreas Johnsson. Hur blir vädret då? Enligt alla kända prognoser blir det vackert väder, åtminstone vad gäller den närmast förestående fredagen.

  • Inger Andersson-Hultin