10 jul 2018 19:32

10 jul 2018 19:32

Linda Bengtzing veckans gästartist

KARLSBORG: Allsång vid kanalen

Nu på fredag den 13:e gästas Allsången vid kanalen av Linda Bengtzing.

Linda är ju „nästan” på hemmaplan då hon ursprungligen kommer från Gullspång. Linda slog igenom på allvar år 2000 och har sedan dess hunnit med en hel del. Ett flertal singlar och album har släppts under åren som följt. Hon har medverkat i Körslaget, Melodifestivalen, en rad andra tv-program och dessutom varit programledare. Ja, hon har även hunnit med att spela teater.

De lokala artisterna denna gång är Ruth Manzoor, Ehsan och Mats Lugnberg. Leder det hela gör som vanligt Marie Arturén.

Linda är ju „nästan” på hemmaplan då hon ursprungligen kommer från Gullspång. Linda slog igenom på allvar år 2000 och har sedan dess hunnit med en hel del. Ett flertal singlar och album har släppts under åren som följt. Hon har medverkat i Körslaget, Melodifestivalen, en rad andra tv-program och dessutom varit programledare. Ja, hon har även hunnit med att spela teater.

De lokala artisterna denna gång är Ruth Manzoor, Ehsan och Mats Lugnberg. Leder det hela gör som vanligt Marie Arturén.

  • Inger Andersson-Hultin