Om sla.se med hjotidning.se

Skaraborgs Allehanda – SLA i dagligt tal – är den ledande sexdagarstidningen i det gamla Skaraborgs län. Vi finns på plats och bevakar det lokala nyhetsflödet i Skövde, Tibro, Hjo, Karlsborg och Falköpings kommuner.

Skaraborgs Allehanda

SLA:s redaktion består av ett drygt 30-tal medarbetare – reportrar, redigerare och fotografer.

Tillsammans gör vi en alert och komplett morgontidning där vi framför allt bevakar det lokala nyhetsflödet. Förutom dagliga nyheter innehåller SLA också underhållning, förströelse, temasidor varje dag, insändare, debatt och dagliga rapporter från det lokala kulturlivet för att ge några exempel.

Huvudredaktionen finns i Skövde och består av en allmänredaktion, sport och fotoavdelning. Dessutom har vi fyra lokalredaktioner runt om i den östra delen av Skaraborg.

Hjo Tidning

Hjo Tidnings redaktion består av tre medarbetare. Varje dag arbetar de för att hålla dig välinformerad om vad som händer i Hjo med närområde – i såväl stort som smått.

Hushållstäckningen inom vårt spridningsområde är hög. Redaktionen når du på telefon 0503-74 79 90. Du kan också skicka ett mejl till redaktion@hjotidning.se.

Redaktionschefen heter Lars-Ola Carlén.

Ansvarig utgivare

Ansvarig utgivare för Skaraborgs Allehanda och Hjo Tidning är Peter Henriksson och nås på 0500-46 76 54 eller peter.henriksson@sla.se.

Skaraborgs Allehanda och Hjo Tidning ingår i NWT-koncernen.

Etiska regler

Skaraborgs Allehanda och Hjo Tidning följer pressens etiska regler som sammanställts av Pressens Samarbetsnämnd (Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna och Sveriges Tidskrifter).

Den som anser sig illa behandlad eller omskriven på ett felaktigt sätt bör i första hand vända sig till tidningens ansvarige utgivare och begära genmäle eller rättelse.

Man kan också vända sig till Allmänhetens pressombudsman.