10 jul 2017 13:15

10 jul 2017 13:15

Vandringsresa till Sigtuna

BF Billingens Vandringsklubb hade på söndagen en informationsträff för deltagarna i vandringsresan som i år går till Sigtuna i Uppland. 27 personer kom till träffen och fick information om vandringarna: Bålsta–Skokloster, från Härjarö och från Rosersberg till Sigtuna. Det planerade programmet för veckan och lite tips inför resan delades ut. På resan till Sigtuna blir det ett besök i Enköping i Drömparken. Under veckan besöker de Uppsala med start i Gamla Uppsala, där de som önskar kan gå på Eriksleden till Domkyrkan. De fick dessutom se filmer från tidigare års vandringsresor samt bilder från en vandring i Stavanger som Anders Gustafsson visade.

BF Billingens Vandringsklubb hade på söndagen en informationsträff för deltagarna i vandringsresan som i år går till Sigtuna i Uppland. 27 personer kom till träffen och fick information om vandringarna: Bålsta–Skokloster, från Härjarö och från Rosersberg till Sigtuna. Det planerade programmet för veckan och lite tips inför resan delades ut. På resan till Sigtuna blir det ett besök i Enköping i Drömparken. Under veckan besöker de Uppsala med start i Gamla Uppsala, där de som önskar kan gå på Eriksleden till Domkyrkan. De fick dessutom se filmer från tidigare års vandringsresor samt bilder från en vandring i Stavanger som Anders Gustafsson visade.