12 jul 2017 08:24

12 jul 2017 08:24

Sommarutflykt till lantgård

Under fyra sommarmåndagar har Svenska kyrkan i Skövde i samarbete med Frälsningsarmén och Familjecentralen Symfoni arrangerat resor för familjer som levt olika lång tid i Sverige. Syftet med resorna har varit att få tillfälle att möta nya vänner och att få en fin sommarupplevelse tillsammans. Resorna som är en del av Skövde församlings integrationsarbete har gått till Mössebergs djurpark, Barnens hus i Tidaholm, Läckö slott och avslutningsvis ”lantlivet” i Öm hos hos Lillsan o Peter Ljung utanför Skövde. Det har varit ett åttiotal deltagare med vid varje tillfälle på resorna runtom i Skaraborg.

Under fyra sommarmåndagar har Svenska kyrkan i Skövde i samarbete med Frälsningsarmén och Familjecentralen Symfoni arrangerat resor för familjer som levt olika lång tid i Sverige. Syftet med resorna har varit att få tillfälle att möta nya vänner och att få en fin sommarupplevelse tillsammans. Resorna som är en del av Skövde församlings integrationsarbete har gått till Mössebergs djurpark, Barnens hus i Tidaholm, Läckö slott och avslutningsvis ”lantlivet” i Öm hos hos Lillsan o Peter Ljung utanför Skövde. Det har varit ett åttiotal deltagare med vid varje tillfälle på resorna runtom i Skaraborg.