27 jul 2017 08:13

27 jul 2017 08:13

Grillafton i Gate

FRÅN LÄSARNA

Fågelås Hembygdsförening har anordnat en grillafton med tipspromenad vid hembygdsgården i Gate. I den ovanligt ljumma sommarkvällen gick ett sextiotal hembygdsvänner en kort promenad varefter man lät sig väl smaka av grillad korv och kaffe. Tipspromenaden var ganska klurig och även utslagsfrågan, där det gällde att gissa diametern på cirkulationsplatsen vid Ekestugan Hjo, vållade en hel del huvudbry. Ett lotteri såldes och några besökare fick med sig hembakade pajer hem. Museet hölls öppet och några seniorer från föreningen berättade historien om en del unika föremål.

Grillaftonen har blivit en tradition och många uppskattar denna och tycker det är ett fint tillfälle att träffas och njuta av sommaren, särskilt när den visar sig från sin bästa sida.

Fågelås Hembygdsförening har anordnat en grillafton med tipspromenad vid hembygdsgården i Gate. I den ovanligt ljumma sommarkvällen gick ett sextiotal hembygdsvänner en kort promenad varefter man lät sig väl smaka av grillad korv och kaffe. Tipspromenaden var ganska klurig och även utslagsfrågan, där det gällde att gissa diametern på cirkulationsplatsen vid Ekestugan Hjo, vållade en hel del huvudbry. Ett lotteri såldes och några besökare fick med sig hembakade pajer hem. Museet hölls öppet och några seniorer från föreningen berättade historien om en del unika föremål.

Grillaftonen har blivit en tradition och många uppskattar denna och tycker det är ett fint tillfälle att träffas och njuta av sommaren, särskilt när den visar sig från sin bästa sida.