31 jul 2017 08:10

31 jul 2017 08:10

Strokeputtarna tävlade

FRÅN LÄSARNA

Varje tisdag förmiddag under hela sommaren, från maj till mitten av september, har Strokeföreningen Skaraborg tillfälle att utnyttja Skövde Golfklubbs puttinggreen och det är nu sjunde året som föreningen har den förmånen. Antalet deltagare har hela tiden ökat och nu är det närmare 30 deltagare varje gång. Många av deltagarna är handikappade på olika sätt och puttingen är en mycket god träning för balansen, småmusklerna i händerna, koordinationen och koncentrationen och inte minst för talet och minnet. Dessutom är det mycket viktigt för den sociala gemenskapen. Strokeputtarna blir friskare!

I denna vecka gästades Skövde av ett antal strokeputtare från Fyrbodal, som också brukar delta någon gång varje sommar. Denna gång blev det sammanlagt närmare 40 strokeputtare som tävlade i kombinerade lag på greenen. Dagen avslutades med en gemensam lunch på golfrestaurangen där prisutdelning också skedde. Fyrbodal ansvarade för priserna och prisutdelningen.

Varje tisdag förmiddag under hela sommaren, från maj till mitten av september, har Strokeföreningen Skaraborg tillfälle att utnyttja Skövde Golfklubbs puttinggreen och det är nu sjunde året som föreningen har den förmånen. Antalet deltagare har hela tiden ökat och nu är det närmare 30 deltagare varje gång. Många av deltagarna är handikappade på olika sätt och puttingen är en mycket god träning för balansen, småmusklerna i händerna, koordinationen och koncentrationen och inte minst för talet och minnet. Dessutom är det mycket viktigt för den sociala gemenskapen. Strokeputtarna blir friskare!

I denna vecka gästades Skövde av ett antal strokeputtare från Fyrbodal, som också brukar delta någon gång varje sommar. Denna gång blev det sammanlagt närmare 40 strokeputtare som tävlade i kombinerade lag på greenen. Dagen avslutades med en gemensam lunch på golfrestaurangen där prisutdelning också skedde. Fyrbodal ansvarade för priserna och prisutdelningen.