07 aug 2017 11:38

07 aug 2017 12:17

PRO på resa

FRÅN LÄSARNA

PRO Stenstorp har varit på en resa till Lyrestad. 22 glada medlemmar hälsades välkomna.

Med Stenstorps buss for vi iväg till Lyrestads hembygdsmuseum där Maj och Håkan serverade kaffe med dopp och guidade oss runt bland alla föremål. Vi besökte Mercedesladan där Mats hade en imponerande samling av bilar men också en massa andra saker. Sedan bar det iväg till Norrkvarn för lunch. Mycket smakligt. Kjell Karlsson berättade sedan om hur Göta kanal byggdes, vi kan säga att vi gick hela västra kanalen vid den minikanal som var uppbyggd där. Vi for sedan till Kjells verkstad där han tillverkade brickor kända över hela världen.

Färden fortsatte till Hajstorps slusskafé där vi fikade. Föreningen tackade Stig Johansson för ett perfekt arrangemang. Helnöjda medlemmar återvände sedan till Stenstorp.

 

Med Stenstorps buss for vi iväg till Lyrestads hembygdsmuseum där Maj och Håkan serverade kaffe med dopp och guidade oss runt bland alla föremål. Vi besökte Mercedesladan där Mats hade en imponerande samling av bilar men också en massa andra saker. Sedan bar det iväg till Norrkvarn för lunch. Mycket smakligt. Kjell Karlsson berättade sedan om hur Göta kanal byggdes, vi kan säga att vi gick hela västra kanalen vid den minikanal som var uppbyggd där. Vi for sedan till Kjells verkstad där han tillverkade brickor kända över hela världen.

Färden fortsatte till Hajstorps slusskafé där vi fikade. Föreningen tackade Stig Johansson för ett perfekt arrangemang. Helnöjda medlemmar återvände sedan till Stenstorp.