11 aug 2017 11:29

11 aug 2017 11:29

Grillträff i PRO Valle

FRÅN LÄSARNA

Ett 60-tal medlemmar i PRO Valle träffades på Idrottsplatsen i Axvall för sedvanlig upptakt på säsongen med grillträff. Efter grillningen var det trekamp med pilkastning, kasta bollar i hink och hästskokastning. Segrade gjorde Ulla Holm. Vidare informerades om planerade resor och inbjudan till nästa medlemsträff torsdagen den 7 september. Träffen avslutades med lotteridragning.

Ett 60-tal medlemmar i PRO Valle träffades på Idrottsplatsen i Axvall för sedvanlig upptakt på säsongen med grillträff. Efter grillningen var det trekamp med pilkastning, kasta bollar i hink och hästskokastning. Segrade gjorde Ulla Holm. Vidare informerades om planerade resor och inbjudan till nästa medlemsträff torsdagen den 7 september. Träffen avslutades med lotteridragning.