08 sep 2017 15:11

08 sep 2017 15:11

Månadsmöte i SPF Hjo

FRÅN LÄSARNA

Trots ett blött och regnigt höstväder hade ett 85-tal medlemmar i SPF Seniorerna Hjo samlats till höstens första möte. Kanske var det dagens underhållare Peder Sveder som lockade? Efter att ordförande Jarl Graf hälsat välkommen och gett diverse information tog Peder Sveder över.

Peder, som kommer från Tidaholm, bjöd på en salig blandning av sång, musik och roliga historier från bygden, vilket utlöste många glada skratt. Han framförde flera roliga visor av Tidaholmssonen Stig Persson, men även Fröding och Louis Armstrong fanns med på repertoaren. Som avslutning bjöd Peder på ett svängigt Sven-Ingvars-medley, där publiken glatt sjöng med i låtarna. En lång varm applåd visade på publikens uppskattning och Peder får gärna komma igen och roa oss fler gånger.

Vid kaffestunden som följde gavs information bl.a. om kommande resor, en del tillsammans med Tibro SPF, som till Ryttmästarbostället i Skövde 19 september och adventskonsert i Blå Hallen med påföljande Birkakryssning 3 december. Den 27 september anordnas en resa till Skara Museum och Kata gård med lunch på Julahotellet.

Trots ett blött och regnigt höstväder hade ett 85-tal medlemmar i SPF Seniorerna Hjo samlats till höstens första möte. Kanske var det dagens underhållare Peder Sveder som lockade? Efter att ordförande Jarl Graf hälsat välkommen och gett diverse information tog Peder Sveder över.

Peder, som kommer från Tidaholm, bjöd på en salig blandning av sång, musik och roliga historier från bygden, vilket utlöste många glada skratt. Han framförde flera roliga visor av Tidaholmssonen Stig Persson, men även Fröding och Louis Armstrong fanns med på repertoaren. Som avslutning bjöd Peder på ett svängigt Sven-Ingvars-medley, där publiken glatt sjöng med i låtarna. En lång varm applåd visade på publikens uppskattning och Peder får gärna komma igen och roa oss fler gånger.

Vid kaffestunden som följde gavs information bl.a. om kommande resor, en del tillsammans med Tibro SPF, som till Ryttmästarbostället i Skövde 19 september och adventskonsert i Blå Hallen med påföljande Birkakryssning 3 december. Den 27 september anordnas en resa till Skara Museum och Kata gård med lunch på Julahotellet.