08 sep 2017 15:09

08 sep 2017 15:09

Sopplunch i Sventorp

FRÅN LÄSARNA

Svenska kyrkan anordnade i onsdags för första gången sopplunch i Sventorps församlingshem och ett 35-tal gäster kom och avnjöt den goda soppan med hembakat bröd samt kaffe och kaka. Det blev en stunds samvaro med mycket prat och skratt för gästerna. Ett bra tillfälle för de som saknar en bordsgranne hemma vid matbordet.

Lunchen kommer att serveras onsdagar fram till den 13 december. De ideella krafter som arbetar med detta är församlingsbor som turas om. Även SPF är med i detta projekt så det kommer att serveras soppa på deras träffar i höst.

Lite information om SPF:s resa till Vara konserthus blev det också.

Svenska kyrkan anordnade i onsdags för första gången sopplunch i Sventorps församlingshem och ett 35-tal gäster kom och avnjöt den goda soppan med hembakat bröd samt kaffe och kaka. Det blev en stunds samvaro med mycket prat och skratt för gästerna. Ett bra tillfälle för de som saknar en bordsgranne hemma vid matbordet.

Lunchen kommer att serveras onsdagar fram till den 13 december. De ideella krafter som arbetar med detta är församlingsbor som turas om. Även SPF är med i detta projekt så det kommer att serveras soppa på deras träffar i höst.

Lite information om SPF:s resa till Vara konserthus blev det också.