11 sep 2017 11:57

11 sep 2017 11:57

Af-Veteraner på Österlenresa

FRÅN LÄSARNA

I slutet av augusti företog ett gäng Af-Veteraner en härlig resa till Österlen. Utgångspunkten var hotell Svea i Simrishamn. Under tre dagar besöktes bland annat Ikeas museum i Älmhult, Åhus, Brösarps backar, Dag Hammarskjölds Backåkra och Hasse & Tage-museet i Tomelilla (från vilket bilden är tagen). På hemvägen hann vi även med Kiviks Musteri.

Vi hade ett härligt väder och som tur var så kom inte regnet förrän vi kommit in i Småland. En resa med många fina minnen.

I slutet av augusti företog ett gäng Af-Veteraner en härlig resa till Österlen. Utgångspunkten var hotell Svea i Simrishamn. Under tre dagar besöktes bland annat Ikeas museum i Älmhult, Åhus, Brösarps backar, Dag Hammarskjölds Backåkra och Hasse & Tage-museet i Tomelilla (från vilket bilden är tagen). På hemvägen hann vi även med Kiviks Musteri.

Vi hade ett härligt väder och som tur var så kom inte regnet förrän vi kommit in i Småland. En resa med många fina minnen.