11 sep 2017 11:58

11 sep 2017 11:58

Höststart för PRO-bingo

FRÅN LÄSARNA

PRO Skövde har startat upp höstens första bingo. Det var 55 PRO:are som kom för att under en eftermiddag få spela bingo och trivas tillsammans. Vi inledde med att spela tre spel för att därefter ta en kaffepaus och njuta av det goda kaffebröd som våra PRO-medlemmar bakat och dukat upp. Därefter spelade vi ytterligare tre spel. I alla spelen blev det många vinnare som gick hem med varuvinster på en och två rader. På full bricka fick vinnaren en mindre penningsumma.

Alla vinnare och övriga spelare var nöjda med en trevlig samvaro och hälsades välkomna till nästa spelomgång den 6 oktober.

PRO Skövde har startat upp höstens första bingo. Det var 55 PRO:are som kom för att under en eftermiddag få spela bingo och trivas tillsammans. Vi inledde med att spela tre spel för att därefter ta en kaffepaus och njuta av det goda kaffebröd som våra PRO-medlemmar bakat och dukat upp. Därefter spelade vi ytterligare tre spel. I alla spelen blev det många vinnare som gick hem med varuvinster på en och två rader. På full bricka fick vinnaren en mindre penningsumma.

Alla vinnare och övriga spelare var nöjda med en trevlig samvaro och hälsades välkomna till nästa spelomgång den 6 oktober.