11 sep 2017 13:07

11 sep 2017 13:07

Höststart för Tibro PRO

FRÅN LÄSARNA

Tibro PRO startade höstsäsongen med en buffé på Inredia-restaurangen. Ett 70-tal medlemmar lät sig väl smaka av de framdukade rätterna.

Ordförande Bengt Fernström kunde hälsa fyra nya medlemmar välkomna till föreningen och de närvarande fick en hel del information om vad som väntar under hösten, bl.a. om läse- och studiecirklar, om Veteranvetarna som har hemmamatch mot PRO Norrmalm och om PRO-travet på Axevalla travbana den 26 oktober. Olle Gustavsson kunde dessutom meddela att många vill lära sig att spela bridge och det blir en nybörjarkurs med start den 19 september. Nästa träff hålls i Tibro-parken den 4 oktober som är ”Kanelbullens dag” och då kommer Yvonne Eriksen att kåsera.

Tibro PRO startade höstsäsongen med en buffé på Inredia-restaurangen. Ett 70-tal medlemmar lät sig väl smaka av de framdukade rätterna.

Ordförande Bengt Fernström kunde hälsa fyra nya medlemmar välkomna till föreningen och de närvarande fick en hel del information om vad som väntar under hösten, bl.a. om läse- och studiecirklar, om Veteranvetarna som har hemmamatch mot PRO Norrmalm och om PRO-travet på Axevalla travbana den 26 oktober. Olle Gustavsson kunde dessutom meddela att många vill lära sig att spela bridge och det blir en nybörjarkurs med start den 19 september. Nästa träff hålls i Tibro-parken den 4 oktober som är ”Kanelbullens dag” och då kommer Yvonne Eriksen att kåsera.