12 sep 2017 11:33

12 sep 2017 11:33

Tidangolfen avgjord

FRÅN LÄSARNA

Årets upplaga av Tidangolfen är nu klar och vinnarna har prisats. En varm höstdag med några små regnstänk störde inte nämnvärt. Något som verkligen gladde var att nästan alla deltagare var kvar till slutet och kunde ge vinnarna en varm applåd. Vann i herrklassen gjorde Jan Andersson och i damklassen Gullan Karlsson.

Tävlingen spelades även i år för Barndiabetesfonden. Hur stor summan blev till fonden är ännu inte klart men förra året blev den något över 17 000 kronor.

Nu ser vi fram emot nästa år då tävlingen firar 25 år. Tävlingsarrangör är då Tidans intresseförening.

Årets upplaga av Tidangolfen är nu klar och vinnarna har prisats. En varm höstdag med några små regnstänk störde inte nämnvärt. Något som verkligen gladde var att nästan alla deltagare var kvar till slutet och kunde ge vinnarna en varm applåd. Vann i herrklassen gjorde Jan Andersson och i damklassen Gullan Karlsson.

Tävlingen spelades även i år för Barndiabetesfonden. Hur stor summan blev till fonden är ännu inte klart men förra året blev den något över 17 000 kronor.

Nu ser vi fram emot nästa år då tävlingen firar 25 år. Tävlingsarrangör är då Tidans intresseförening.