13 sep 2017 11:46

13 sep 2017 11:46

Klubbmästerskap i boule

FRÅN LÄSARNA

I ett omväxlande väder har höstens klubbmästerskap i boule för SPF Seniorerna Vallebygden avhållits vid Herrtorps Qvarn. Det var 24 stycken medlemmar som tävlade. Efter fyra omgångar bjöds de på en mycket välsmakande lunch. Efter femte och sista omgången var det sex stycken spelare som alla hade fyra matchvinster. Bäst var Lennart Ernius med störst pluskvot. Övriga vinnare var Sven-Olof Larsson, Birgitta Klostergård, Karl-Erik Johansson, Nils Jonsson och Marianne Sjölin.

I ett omväxlande väder har höstens klubbmästerskap i boule för SPF Seniorerna Vallebygden avhållits vid Herrtorps Qvarn. Det var 24 stycken medlemmar som tävlade. Efter fyra omgångar bjöds de på en mycket välsmakande lunch. Efter femte och sista omgången var det sex stycken spelare som alla hade fyra matchvinster. Bäst var Lennart Ernius med störst pluskvot. Övriga vinnare var Sven-Olof Larsson, Birgitta Klostergård, Karl-Erik Johansson, Nils Jonsson och Marianne Sjölin.