13 sep 2017 11:52

13 sep 2017 11:52

Medlemsmöte i PRO Stenstorp

FRÅN LÄSARNA

PRO Stenstorp har haft sitt första medlemsmöte för hösten i Björktunas samlingssal. Vi började med att ordförande Inger Fredriksson hälsade ett 50-tal medlemmar välkomna. För dagens underhållning svarade ambulanssjuksköterskan Jimmy Petersson och hans son William. Jimmy berättade om sitt arbete. Det var imponerande att höra om den verksamhet som ambulans och räddningstjänst kan utföra för att rädda livet på oss. På en halvtimme lyckades han förklara hur det fungerade i olika situationer.

Efter servering av kaffe, fralla och kaka tog Jimmy på sig dragspelet och William saxofonen. Det spelades och sjöngs många fina låtar. Det var även dragning på försålda lotterier med fina vinster. Inger informerade om kommande aktiviteter i föreningen, bland annat Världens barn i Stenstorps kyrka den 30 september. Stig informerade om en kommande seniormässa i Falköping den 5 oktober. Ordföranden tackade kaffekommittén och förklarade mötet avslutat. Nästa möte är den nionde oktober.

PRO Stenstorp har haft sitt första medlemsmöte för hösten i Björktunas samlingssal. Vi började med att ordförande Inger Fredriksson hälsade ett 50-tal medlemmar välkomna. För dagens underhållning svarade ambulanssjuksköterskan Jimmy Petersson och hans son William. Jimmy berättade om sitt arbete. Det var imponerande att höra om den verksamhet som ambulans och räddningstjänst kan utföra för att rädda livet på oss. På en halvtimme lyckades han förklara hur det fungerade i olika situationer.

Efter servering av kaffe, fralla och kaka tog Jimmy på sig dragspelet och William saxofonen. Det spelades och sjöngs många fina låtar. Det var även dragning på försålda lotterier med fina vinster. Inger informerade om kommande aktiviteter i föreningen, bland annat Världens barn i Stenstorps kyrka den 30 september. Stig informerade om en kommande seniormässa i Falköping den 5 oktober. Ordföranden tackade kaffekommittén och förklarade mötet avslutat. Nästa möte är den nionde oktober.