13 sep 2017 11:50

13 sep 2017 11:50

Om Svalbard i Skövde DHR

FRÅN LÄSARNA

Skövde DHR samlades för höstens andra månadsmöte i lokalen på Mariestadsvägen. De närvarande hälsades välkomna av ordförande Rolf Johansson. Dagens program var ett besök av prästen Bengt-Åke Öhgren som visade fantastiska bilder och berättade om sina resor från Svalbard. Det var väldigt fascinerande att både få se och lyssna till detta. Eftermiddagen avslutades med god fika och lotteridragning.

Skövde DHR samlades för höstens andra månadsmöte i lokalen på Mariestadsvägen. De närvarande hälsades välkomna av ordförande Rolf Johansson. Dagens program var ett besök av prästen Bengt-Åke Öhgren som visade fantastiska bilder och berättade om sina resor från Svalbard. Det var väldigt fascinerande att både få se och lyssna till detta. Eftermiddagen avslutades med god fika och lotteridragning.