14 sep 2017 11:49

14 sep 2017 11:49

Höststart för PRO Södra Ryd

FRÅN LÄSARNA

Ordföranden hälsade alla medlemmar välkomna till höstens första träff för PRO Södra Ryd. Han hälsade även dagens gäst Jan-Olof Säll, välkommen. Jan-Olof berättade om Missing Peoples verksamhet i Skaraborg. Det var ett uppskattat inslag som fick en lång och varm applåd. Som tack för den fina och ingivelserika informationen fick han ett antal trisslotter där ordföranden önskade lycka till med fina vinster.

Efter detta så var det dags för fika och Maj-Britts goda kaka som är alltid är uppskattad. Som vanligt vidtog lotteriet där fina vinster fanns att hämta för de som hade turen att vinna. Därefter tog ordföranden till orda och gav lite information, bland annat att det finns önskemål om att starta upp den planerade kursen i qigong lite senare på dagen. Alla var överens om att kl 10.00 var en bra tid att starta istället för kl 09.00 som var den tidigare tiden. Vidare lämnade Ingrid information om bussresor, närmast resan till Vara Konserthus den 2 november tillsammans med PRO Skövde. Nästa träff är den 3 oktober, då med underhållning av Bäljadraget från Tidaholm.

Ordföranden hälsade alla medlemmar välkomna till höstens första träff för PRO Södra Ryd. Han hälsade även dagens gäst Jan-Olof Säll, välkommen. Jan-Olof berättade om Missing Peoples verksamhet i Skaraborg. Det var ett uppskattat inslag som fick en lång och varm applåd. Som tack för den fina och ingivelserika informationen fick han ett antal trisslotter där ordföranden önskade lycka till med fina vinster.

Efter detta så var det dags för fika och Maj-Britts goda kaka som är alltid är uppskattad. Som vanligt vidtog lotteriet där fina vinster fanns att hämta för de som hade turen att vinna. Därefter tog ordföranden till orda och gav lite information, bland annat att det finns önskemål om att starta upp den planerade kursen i qigong lite senare på dagen. Alla var överens om att kl 10.00 var en bra tid att starta istället för kl 09.00 som var den tidigare tiden. Vidare lämnade Ingrid information om bussresor, närmast resan till Vara Konserthus den 2 november tillsammans med PRO Skövde. Nästa träff är den 3 oktober, då med underhållning av Bäljadraget från Tidaholm.