06 okt 2017 11:43

06 okt 2017 11:43

Lionsstipendiat berättade

FRÅN LÄSARNA

Lions club Skultorp har haft månadsmöte i veckan och fick besök av Lions club Skultorps stipendiat för året, Mathilda Lenz Gorner som berättade om sin resa.

Förberedd med genomgång och packad Lions ryggsäck bar det av till Amsterdam. När Mathilda landade i Amsterdam mötte hennes värdfamilj och under kvällen blev Mathilda visad runt i Rotterdam med olika sevärdheter. Senare under kvällen fick hon träffa en ungersk tjej som också bodde hos samma värdfamilj.

Mathilda fick vara med på blomauktion som är vanligt där, båttur och även lite bad under båtturen. Senare delen av resan åkte Mathilda till lägret i Beugen som ligger i kommunen Boxmeer. Borgmästaren tog emot och önskade alla välkomna. De delade rum i regel med tre i varje rum och Mathilda delade rummet med en tjej från Turkiet och en från Italien. Under vistelsen på lägret besöktes ett antal sevärdheter och olika aktiviteter som när de gjorde havsvandring. När tidvattnet var lågt så kunde man gå rätt ut i havet. Efter någon timma i leran ute på havsbotten blev de hämtade med en båt ute på havet.

Under denna resa har Mathilda träffat många personer och förmodligen fått vänner för livet. Hon tackade Lions club Skultorp för en oförglömlig resa.

Lions Club Skultorp tackade Mathilda för en bra marknadsföring för Lions och en bra redogörelse för resan.

Lions club Skultorp har haft månadsmöte i veckan och fick besök av Lions club Skultorps stipendiat för året, Mathilda Lenz Gorner som berättade om sin resa.

Förberedd med genomgång och packad Lions ryggsäck bar det av till Amsterdam. När Mathilda landade i Amsterdam mötte hennes värdfamilj och under kvällen blev Mathilda visad runt i Rotterdam med olika sevärdheter. Senare under kvällen fick hon träffa en ungersk tjej som också bodde hos samma värdfamilj.

Mathilda fick vara med på blomauktion som är vanligt där, båttur och även lite bad under båtturen. Senare delen av resan åkte Mathilda till lägret i Beugen som ligger i kommunen Boxmeer. Borgmästaren tog emot och önskade alla välkomna. De delade rum i regel med tre i varje rum och Mathilda delade rummet med en tjej från Turkiet och en från Italien. Under vistelsen på lägret besöktes ett antal sevärdheter och olika aktiviteter som när de gjorde havsvandring. När tidvattnet var lågt så kunde man gå rätt ut i havet. Efter någon timma i leran ute på havsbotten blev de hämtade med en båt ute på havet.

Under denna resa har Mathilda träffat många personer och förmodligen fått vänner för livet. Hon tackade Lions club Skultorp för en oförglömlig resa.

Lions Club Skultorp tackade Mathilda för en bra marknadsföring för Lions och en bra redogörelse för resan.