13 okt 2017 11:56

13 okt 2017 11:56

Föreläsning om afasi

FRÅN LÄSARNA

Strokeföreningens nätverk Skövde hade en trevlig kväll på Vindarnas hus. Kvällen började med en uppskattad underhållning av Irene och Birgitta från Skultorp som med glädje och inlevelse framförde välkända sånger.

Efter en paus med goda smörgåsar och kaffe fortsatte kvällen med en föreläsning av doktorand Helena Taubner. Helena forskar om afasi efter hjärnskador och stroke. Många tillfällen till frågor gavs och det blev en intressant och trevlig stund.

Strokeföreningens nätverk Skövde hade en trevlig kväll på Vindarnas hus. Kvällen började med en uppskattad underhållning av Irene och Birgitta från Skultorp som med glädje och inlevelse framförde välkända sånger.

Efter en paus med goda smörgåsar och kaffe fortsatte kvällen med en föreläsning av doktorand Helena Taubner. Helena forskar om afasi efter hjärnskador och stroke. Många tillfällen till frågor gavs och det blev en intressant och trevlig stund.