13 okt 2017 11:54

13 okt 2017 11:54

PRO-boulen har startat

FRÅN LÄSARNA

Höstens aktivitet inom PRO-boulen har startat. PRO Skövde har bjudit in 15 föreningar till tävlingsspel i boule med två spelare per lag. Resultat av inbjudan blev att de 15 föreningarna anmälde 80 lag. Dessa fick delas upp i två grupper med 40 lag i varje grupp. En grupp startade den 5 oktober och den andra den 12 oktober.

Tävlingen genomförs på Boulecentrum i Skövde i samverkan med Boule Bonbon och kommer att spelas fem torsdagar per grupp. Vi spelar fyra matcher per speldag. Efter två matcher tar vi paus för att fika och ha trevligt med de övriga spelarna.

När de fem grundomgångarna är klara spelar vi final den 15 december mellan de 18 bästa lagen i grupp 1 och 2. När vi spelat klart blir det prisutdelning i både grundspel och final. Även de som inte kommit till slutspel kommer att få ta del av lottade priser.

Tävlingen är ett led i den friskvårdskampanj som PRO genomför och har till uppgift att stärka de sociala kontakterna och öka gemenskapen mellan föreningarna och medlemmarna. Alla som är intresserade av boulespel är välkomna.

Höstens aktivitet inom PRO-boulen har startat. PRO Skövde har bjudit in 15 föreningar till tävlingsspel i boule med två spelare per lag. Resultat av inbjudan blev att de 15 föreningarna anmälde 80 lag. Dessa fick delas upp i två grupper med 40 lag i varje grupp. En grupp startade den 5 oktober och den andra den 12 oktober.

Tävlingen genomförs på Boulecentrum i Skövde i samverkan med Boule Bonbon och kommer att spelas fem torsdagar per grupp. Vi spelar fyra matcher per speldag. Efter två matcher tar vi paus för att fika och ha trevligt med de övriga spelarna.

När de fem grundomgångarna är klara spelar vi final den 15 december mellan de 18 bästa lagen i grupp 1 och 2. När vi spelat klart blir det prisutdelning i både grundspel och final. Även de som inte kommit till slutspel kommer att få ta del av lottade priser.

Tävlingen är ett led i den friskvårdskampanj som PRO genomför och har till uppgift att stärka de sociala kontakterna och öka gemenskapen mellan föreningarna och medlemmarna. Alla som är intresserade av boulespel är välkomna.