14 mar 2018 11:37

14 mar 2018 11:37

Idrottsföreningen i Korsbergas årsmöte

FRN LÄSARNA

Idrottsföreningen i Korsberga har haft årsmöte på Kullaborg med god uppslutning av medlemmar. Efter ett antal års vakans på posten har föreningen åter fått en ordförande, Jesper Carlén. Övriga i styrelsen är Peter Andersson, Pelle Sahlén, Anders Lagerroth, Martin Karlsson, David Lagerroth och Magnus Högberg. Ersättare är Marcus Juslin, Sandra Nolander och Lillian Johansson. Revisorer är Mikael Ingemarsson, Anders Gillén och Bengt-Åke Palm och i valberedningen ingår Jean Frick, Göran Andersson och Henrik Eriksson.

Inför årets fotbollssäsong har klubben åter ett damlag i seriespel, tillsammans med Fröjereds IF. Två herrlag på seniornivå, samt på ungdomssidan ett F13-lag med Fröjered, ett PF8-lag, samt ett P14-lag tillsammans med Fröjered och Vreten.

Idrottsföreningen i Korsberga har haft årsmöte på Kullaborg med god uppslutning av medlemmar. Efter ett antal års vakans på posten har föreningen åter fått en ordförande, Jesper Carlén. Övriga i styrelsen är Peter Andersson, Pelle Sahlén, Anders Lagerroth, Martin Karlsson, David Lagerroth och Magnus Högberg. Ersättare är Marcus Juslin, Sandra Nolander och Lillian Johansson. Revisorer är Mikael Ingemarsson, Anders Gillén och Bengt-Åke Palm och i valberedningen ingår Jean Frick, Göran Andersson och Henrik Eriksson.

Inför årets fotbollssäsong har klubben åter ett damlag i seriespel, tillsammans med Fröjereds IF. Två herrlag på seniornivå, samt på ungdomssidan ett F13-lag med Fröjered, ett PF8-lag, samt ett P14-lag tillsammans med Fröjered och Vreten.